fustifecskek.hu

Kálmán

Kálmán vagyok az oroszlán csillagzata alatt születtem. Ebből adódóan igen erősre sikeredett a karakterem. Nem igazán tolerálok semmit. Ezé ha valaki beszól, úgy tűdön rúgom, hogy a lépe leszakad! Szeretem a paprikás krumplit, kizárólag kanállal, romásan! A többi információnak meg rólam jelentősége nincsen , mer engem se érdekel és fogalmam sincs róla! Azé annyit emondanék még magamról, hogy átellenben Vilmossal én igen csak el vagyok látva .... dógokkal. Naaa tudják má mire gondolok.

Vilike

A nevem Vilmos, de általában Vilikének szólítanak. A Mercedes a kedvenc autóm azzal a zöd wunderbamm illattal. Szeretek rajosan őtözködni . Imádom a márkás dógokat! Guccit, Versaccekat, Armanikat! Jó hogy a zenekar tagja vagyok me így jobban tudok gádzsizni! Ezt onnan tudom, hogy van egy unokatestvérem a Márió, aki kőműves és ő nem tud úgy gádzsizni. Kálmán a példaképem mer őőő... Ő a példaképem! Egyszer majdnem volt egy komolyabb vagyonom ...Csak nem kellett vóna 19 re azt a kurva lapot kikérnem.

margit

Margitka vagyok. Még leány vagyok… vagy valami olyasmi. Jó az ízlésem me mondták a Viliék is! Szeretem az izmos manusokat, jó őket asztarázgatni. Imádok sütni, főzni és gyakran vannak vendégeim! Ilyenkor 15-20 kg húst úgy meghalózunk mintha ott se lett volna. Nem bírom a gádzsókat, mer elég ellenszenvesek. A cigányokat meg még jobban ki nem állhatom, mer rossz pofa parasztok és nem bírsz velük! Úgy hogy én senkit se kamázok! Ezé vagyok szingli! A Kálmán vót a szerelmem, de már ő sem az, mer nem beszél szépen velem.

lajos

Lajos vagyok ! 32 éves!
Lajos vagyok, 32 éves!
Egyedülálló!